Ti és Mi

6 óra alvás egyhuzamban csodaszámba megy?
A fogmosás újabban énidőnek számít?
Fogalmad sincs, mivel töltötted a napjaidat, mielőtt ő megszületett?

Akkor a legjobb helyen vagy!

Facebook oldalunkon már több mint 9 000 (!!!) mamát találsz egy kupacban, aki pontosan ugyanebben a cipőben jár.
Csatlakozz Te is a Mommy Mia egyedülálló és folyamatosan bővülő mamaközösségéhez!

A Mommy Mia Boxon kívül rengeteg megvalósításra váró tervünk van még.
Nem titkolt szándékunk, hogy picit felpezsdítsük a babázó, kisgyerekes anyukák mindennapjait hasznos és jópofa ötletekkel, blogbejegyzésekkel, programokkal.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket Facebookon, Instagramon, Pinteresten is, nehogy lemaradj valamiről.

Kata vagyok, a Mommy Mia megálmodója

A 7. hónapban jártam épp, amikor egy októberi estén, mint derült égből a villámcsapás jött a Mommy Mia Box, avagy az első hazai mama-baba meglepetés doboz ötlete. Sok mindenbe belekóstoltam már azelőtt, az ingatlanozástól kezdve, az esküvőszervezésen át, a textil ékszerek készítésén keresztül, a fogászati turizmusig bezárólag, de ott és akkor úgy éreztem, hogy igen, ez AZ ötlet, amire mindig is vártam, vágytam. Egy olyan szolgáltatás, amivel örömet okozhatok, és nem utolsósorban nekem is örömet okoz.

Ma, egy tündéri kiscsajszi mamájaként, már teljesen másképp látom a világot, de AZ az érzés nem változott, sőt, még jobban felerősödött. Most már biztos vagyok benne, hogy a Mommy Mia Box valami nagyon szuper dolog kezdete. És azóta már tudok a dobozon kívül is gondolkodni (out of the box ;-)), ráadásul a tökéletes társat is megtaláltam hozzá időközben, egy régi-új barát, Dia személyében. Róla, és a sorsszerű találkozásainkról az ő bemutatkozásában olvashatsz pár sort.

Óriási boldogság, hogy Te is itt vagy, hogy már Te és a kisbabád is velünk tartotok ezen az úton.

Reményeim szerint sok izgalmas és emlékezetes kalandban lesz részünk együtt, Veletek :-))

Dia vagyok, a Mommy Mia másik oszlopos tagja

…és hiszek abban, hogy véletlenek márpedig nincsenek. Katával valahogy minden fontosabb életszakaszomban összesodort a sors: főiskolán évfolyamtársak voltunk és egy helyen töltöttük a gyakorlatunkat, majd pár évvel később, közös ismerősök által újra találkoztunk, egy nyári fesztiválon.
Amikor az esküvőnket szerveztem, a netet böngészve találtam rá Kata blogjára, és végül igénybe is vettem a segítségét a fesztiválos esküvőnk megszervezésében, amiért a mai napig hálás vagyok. Majd mikor kiderült, hogy alig két hónap különbséggel mindkettőnk kisbabát vár, kiugrottunk a bőrünkből örömünkben.

Én is kipróbáltam már sok mindent. Megjártam Németországot, kis családi cégtől a nagy multiig dolgoztam több helyen, de titkon mindig arról álmodtam, hogy ha egyszer mama leszek, akkor lesz egy olyan vállalkozásom, ami megfér a család mellett. A Mommy Mia nemcsak hogy megfér, de tökéletes, testhezálló és örömteli feladat. Így nem is volt kérdés, hogy társulnék-e, amikor márciusban beszéltünk róla, inkább az: miért csak most kérdezed?

Szívből köszöntelek Téged, kedves mamatársunk, itt, a Mommy Mia közösségben! Még ha csak véletlenül is találtál ránk, remélem, Te is úgy érzed, ahogyan én a kezdetektől, hogy jó helyen jársz. És mint tudjuk, véletlenek márpedig nincsenek.

Végül pedig, hogy szó szerint teljes legyen a kép:
íme a férjek, a minik, és a kutyusok, akik nélkül a Mommy Mia nem jöhetett volna létre.
Továbbá, ezúton szeretnénk megköszönni a szüleink és a tesóink támogatását is ♥

Szeretnék többet megtudni a Mommy Mia Boxról

Hogyan működik?