Hogyan működik?

Nézzünk szembe a tényekkel!
Mamának lenni kemény dió, hiszen a rengeteg örömteli pillanat mellett, számtalan kihívás elé állít nap, mint nap.

Azt szeretnénk, hogy a MOMMY MIA BOX szállítási napjai piros betűs napok legyenek a naptárban.

A MOMMY MIA BOX egy doboznyi meglepetés tőlünk, Neked.
…mert megérdemled :-))

És hogy miért fogod imádni a MOMMY MIA BOXOT?

1.

Mert kapsz egy csini csomagot TELE meglepetéssel. A tartalom negyedévente megújul, így mindig más, 5-7 gondosan és sok-sok szeretettel, általunk összeválogatott minőségi termékre (köztük 1-1 termékminta/kupon is előfordulhat) tehetsz szert.

2.

Mert elég széles termékpalettából szemezgetünk, és szigorúan szelektálunk azért, hogy csak és kizárólag pozitív meglepetés érjen. A kicsinek és Neked is szeretnénk örömet okozni, így mindig vegyesen rejtünk meglepit a dobozba mamának, mininek egyaránt.

3.

Mert pénzt spórolsz vele, ugyanis igen kedvező áron juthatsz hozzá a dobozban található termékekhez, próbálhatsz ki újdonságokat, vagy éppen megismerhetsz még nem annyira ismert, de annál szuperebb márkákat.

2018-ban a Mommy Mia Box ára a következőképpen változik majd: új, illetve csak alkalmanként vásárlóknak 9 700 Ft, visszatérő bontogatóknak pedig, tehát azoknak, akik minden kiadásra sikeresen lecsapnak majd 7 500 Ft lesz. (update: addig, amíg megújul a honlapunk, mindenkinek 7 500 Ft ;-))

A csomagokban található meglepik összértéke viszont minden esetben meghaladja ezt. Ugye milyen jól hangzik?

4.

Mert időt és energiát spórolsz vele (aminek mi mamák sokszor igencsak híján vagyunk, igaz?), ugyanis ki sem kell tenned a lábad otthonról, hogy megkaparintsd. Online megrendeled, a futárunk pedig házhoz viszi Neked. Ráadásul ez utóbbi egy filléredbe sem kerül. Jól látod. Nem csalás, nem ámítás!

5.

Csak bizonyos napokon, akkor is limitált mennyiségben elérhető, ezáltal már a rendelés folyamata is izgalommal teli.

Ha pedig le tudsz csapni az éppen aktuális kiadásra, akkora sikerélményben lesz részed, hogy alig győzöd majd kivárni a következőt.

Megnézem, hogy van-e éppen rendelhető doboz

Rendelés